Collectie krijgt nog meer kleur(en)

Padova Reserve collectie

Padova Reserve bekent kleur.

Een dikke gesmede aluminium bodem en roestvrijstalen handgrepen met goudkleurige coating, die had onze Padova Reserve al. Helemaal nieuw in deze luxueuze collectie: twee nieuwe kleurenreeksen! Sunshine Yellow en Mint Green zorgen voor extra pit in je keuken.

Wat maakt Padova bijzonder?

Waarom GreenPan?

De voordelen

Niet schadelijk

Een gezonde Thermolon keramische antiaanbaklaag, die volledig PFAS-vrij is en geen schadelijke chemische stoffen bevat. Dat is onze belofte aan jou!

Bakt niet aan

Onze keramische antiaanbaklaag is superglad. Je hebt minder olie of boter nodig en hoeft achteraf niet te schrobben. Gezond, snel en makkelijk!

Beter voor het milieu

Wij geven om onze planeet. Daarom stoten we bij de productie van onze Thermolon keramische antiaanbaklaag 60% minder CO2 uit in vergelijking met de productie van traditionele antiaanbaklagen.

Speciaal voor jou

Onze collecties zijn mooi, maar praktisch. Kwalitatief, maar makkelijk in onderhoud. Slim, maar eenvoudig. Je hebt niet elke dag tijd om uren in de keuken te staan, om een lekkere en gezonde maaltijd klaar te maken. Dat snappen we. Daarom warmt onze Padova collectie snel op, werkt ze perfect op elk fornuis en is ze makkelijk schoon te maken. En dan hebben we het nog niet gehad over het fantastische design: een minimalistisch ontwerp, unieke kleuren en goudkleurige handgrepen. Het perfecte plaatje! Een must-have voor iedereen die houdt van food styling en fotografie. Benieuwd hoe je deze collectie het best gebruikt en onderhoudt? Check onze tips & tricks!