
Sterke prestaties
Onze gezonde, PFAS-vrije antikleeflaag gaat de competitie aan met traditionele merken. Maar hoe presteert de antikleeflaag van jóuw GreenPan? Plakt-ie of plakt-ie niet? We legden onze fans op de rooster!

De originele gezonde keramische antiaanbaklaag
Thermolon™
Antiaanbaklaag zonder troep
Traditionele antiaanbaklagen zijn plastic kunststoffen. Met onze gezonde keramische antiaanbaklaag ontwikkelden we in 2007 het eerste en het beste alternatief. We vertrekken vanuit de natuur - de grondstof voor onze antiaanbaklaag is een afgeleide van zand. In tegenstelling tot traditionele antiaanbaklagen wordt Thermolon™ gemaakt zonder PFAS.
Warmt snel op
Thermolon™ is een fantastische warmtegeleider. Onze pannen worden snel warm en laten ingrediënten gelijkmatig garen. Zo kun je zelfs bij lage temperaturen bakken en braden. Een klein beetje olie, een beetje warmte, en je perfect bereide maaltijd is zo klaar! En de pan, die maak je schoon in een handomdraai.

Roestvrij staal dat mooi blijft
Evershine™
Vlekken door hitte
Sommige roestvrijstalen pannen zijn al volledig verkleurd nadat ze een paar keer gebruikt zijn. Hitteverkleuring wordt veroorzaakt door een toenemende verdikking van de oppervlakkige oxidelaag (oxiden van chroom, ijzer, nikkel) bij blootstelling aan hitte.
Mooier, beter, vlekkeloos
We vinden dat je een pan verdient die mooi blijft. Evershine™ werd ontwikkeld om te vermijden dat er vlekken ontstaan op je roestvrijstalen pan. Het is een elektrochemische oppervlaktebehandeling die wordt toegepast op de buitenkant van de pan, zodat ze er lang als nieuw blijft uitzien.

Een slimme basis voor elk fornuis
Magneto™
Gebaseerd op wetenschap
Sommige inductiebodems trekken krom, doordat ze bestaan uit twee soorten metaal. Die warmen op aan verschillende snelheden (ook wel het bimetaaleffect genoemd). Magneto™ is een dikke basis, waarbij met koper versterkte ferromagnetische deeltjes op de bodem van de pan worden gespoten. Omdat deze deeltjes in de bodem geïntegreerd zijn, hoef je je nooit zorgen te maken dat de bodem zal kromtrekken.
Inductietechnologie voor elke pan
Magneto™ optimaliseert de inductiekracht van elke pan. Deze technologie combineert uitstekende prestaties op inductie met extra stevigheid. Het beste van twee werelden! Of je nu kookt op inductie, een elektrische kookplaat of gas, je pan zal snel en gelijkmatig opwarmen. En de resultaten zullen perfect zijn!

Een dikkere en sterkere bodem
Gesmede bodem
Daarom wil je ‘m
Veel pannen zijn gemaakt van geperst metaal. Daarbij wordt een platte plaat metaal in de vorm van een pan geperst. Is een pan op deze manier gemaakt, dan bestaat het risico dat ze van vorm verandert door verhitting. Het resultaat: een pan die kromgetrokken is en niet stabiel staat op je fornuis.
Oersterk gemaakt
Wij willen pannen maken die lang meegaan. Daarom hebben ze een gesmede bodem. Die is dikker, sterker en zorgt voor extra stevigheid en stabiliteit. Daardoor ben je keer op keer zeker van gelijkmatige bakresultaten.

Comfortabel koken
Koelblijvende handgrepen
Comfort boven alles
We hebben allemaal wel eens een hete pan vastgepakt zonder na te denken. Maar maak je geen zorgen. Onze koelblijvende handgrepen zijn speciaal ontworpen voor extra comfort tijdens het koken.
Hou het cool
We hebben verschillende technieken om te vermijden dat de handgreep van je pan heet wordt. Veel van onze collecties zijn ontworpen met een v-vormige uitsparing, waardoor warmte minder snel doorgegeven wordt aan de handgreep. Daarnaast maken we ook gebruik van bakeliet, dat veel langzamer opwarmt dan roestvrij staal. Zo kun je je pan op elk moment stevig vastnemen, zonder je af te vragen of de handgreep te warm zal zijn.

Stevige grip, naadloos design
Verzonken klinknagels
Stevige handgreep
Een geklonken handgreep zorgt voor een stevige grip. Het nadeel is dat er voedselresten kunnen achterblijven rondom de uitstekende klinknagels. Wij wilden pannen met een stevige grip én een naadloze binnenkant.
Naadloze binnenkant
Onze verzonken klinknagels zorgen voor een strakke, gestroomlijnde binnenkant. Dankzij de geklonken verbinding staat de handgreep stevig op je pan, zonder dat je last hebt van voedselresten die achterblijven rond de klinknagels.

Hou je gerecht in het oog
Glazen deksels
Kijken of niet?
Je bent aan het koken en je tilt het deksel van je pan op om je gerecht te controleren. Je eten is nog niet gaar en nu ben je alle warmte kwijt. Het is ons allemaal al eens overkomen, maar leuk is anders.
Volg het kookproces
Daarom houden we van glazen deksels. Je kunt koken én tegelijk het kookproces volgen, zonder dat je warmte verliest. Onze deksels van gehard glas zijn ook ovenbestendig tot 220°C, dus je kan er alle kanten mee uit.