Airfryers

Frituren met hete lucht, da's gezonder bakken met minder olie. In een airfryer bereid je natuurlijk frietjes en snacks, maar ook bijvoorbeeld aardappelen, groenten, vlees of zelfs gebak. Wat onze airfryers speciaal maakt? De PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag zorgt ervoor dat er geen schadelijke PFAS vrijkomen tijdens het bakken. Kies uit onze XL versie en de Dual Zone airfryer met apart instelbare lades.

Fan van de XL Airfryer

Gianluca is fan van de XL airfryer! Vooral de 11 programma’s vindt hij superhandig: “Met 1 druk op de knop stelt hij het helemaal voor je in!”. Zin in goudgele frietjes, krokante kip of luchtig gebak? Met deze airfryer zet je snel en makkelijk een lekker gerecht op tafel. En dankzij de PFAS-vrije anti-kleeflaag bak je altijd gezonder!

Fan van de Dual Zone Airfryer

Waarom Eliza fan is van de Dual Zone airfryer? In deze airfryer met twee mandjes maak je een volwaardig gerecht klaar. Met een druk op de knop bereid je twee verschillende ingrediënten op verschillende temperaturen. De slimme technologie zorgt ervoor dat ze op hetzelfde moment klaar zijn! Dankzij de PFAS-vrije anti-kleeflaag is de Dual Zone airfryer gemakkelijk om te gebruiken én schoon te maken. Win-win!

Wat maakt onze airfryers bijzonder?

Tips en tricks

Haal alles uit je airfryer

Weet je niet waar te beginnen met je nieuwe airfryer? Wij zetten je op weg met de perfecte gaartijden voor elk ingrediënt. Ontdek hoe je thuis kunt koken met minder vet en méér smaak.

Aan de slag met je airfryer