Onze slowcooker haalt de hoofdprijs binnen

Slowcooker

Ideal Home Award voor ‘Must-have Kitchen Appliance’

Het interieurmagazine ‘Ideal Home’ is al meer dan 100 jaar lang de referentie in het Verenigd Koninkrijk voor all things home. Hun winnaar voor de ‘Must-have Small Kitchen Appliance’ award dit jaar? Onze slowcooker! Op zoek naar een gebruiksvriendelijk en ecologisch keukentoestel? Dan is de GreenPan slowcooker voor jou!

Traag gegaarde gerechten boordevol smaak? Die maak je met onze slowcooker! Bak je vlees en groenten eerst aan en laat ze dan urenlang sudderen, terwijl jij geniet van wat extra vrije tijd!

Smaakbom

“Ik experimenteer vaak in de keuken en neem graag mijn tijd. Een gerecht dat langzaam kan garen, heeft zoveel méér smaak! En het handige is: de slowcooker doet het werk voor mij, dus ik kan ondertussen gewoon andere dingen doen. Daar kunnen m’n oude stoofpotten niet aan tippen!”

Wat maakt onze Slowcooker bijzonder?

Heerlijke recepten 

Slowcooked smaakbommetjes 

Traag gegaarde gerechten boordevol smaak? Met de slowcooker wordt het kinderspel! Met een druk op de knop maak jij deze heerlijke creaties.

Ontdek onze recepten voor de slowcooker

PFAS-vrije keuken

Gezonde toestellen

Ontdek de andere gezonde keukentoestellen met PFAS-vrije coating van GreenPan. Geniet van méér mogelijkheden, méér smaak en méér vrije tijd met onze keukentoestellen. 

Ontdek het aanbod