Doorgaan naar artikel
Zalmfilet met verse citroenplakjes

Zalmfilet met verse citroenplakjes

INGREDIËNTEN

  • Citroen
  • Zalm
  • Olijfolie
  • Citroensap
  • Knoflook
  • Zout
  • Peper
  • Verse kruiden (niet gespecificeerd welke)

BEREIDINGSINSTRUCTIES/

Stap 1

Verwarm de oven voor op 190 graden. Leg plakjes citroen in een enkele laag op de bodem van de Bistro-koekjesplaat 33cm x 22,5cm. 

Stap 2 

Dep de zalm droog met een papieren handdoek en leg hem op de bakplaat bovenop de citroenen. Klop in een kommetje olijfolie, citroensap en knoflook door elkaar. Bestrijk de zalm met het mengsel en bestrooi royaal met zout en peper.

Stap 3

Plaats de zalm in de voorverwarmde oven en bak tot hij gemakkelijk afschilfert met een vork - ongeveer 13 tot 15 minuten. Bestrooi de bovenkant van de zalm met verse kruiden en serveer warm.

Vorige post Volgende bericht