DK Inruilactie - Actievoorwaarden

Actievoorwaarden

Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op de inzamelactie “Dagelijkse kost pannen inruilactie” georganiseerd door The Cookware Company BV, gevestigd te Klopperman 16 2292JD Wateringen (Nederland) met ondernemingsnummer 27380288 (hierna "The Cookware Company" genoemd).

Voorwaarden

Voor elke oude pan, ongeacht de grootte en/of merk die u van 11 december 2023 tot en met 31 december 2023 binnenbrengt op onze stand op de kerstmarkt te Genk of één van de deelnemende winkels, ontvangt u een korting ter waarde van 10 EURO bij de onmiddellijke aankoop van een pan van het merk DAGELIJKSE KOST.

Onze stand op de kerstmark te Genk is geopend op 16, 17, 23 en 24 december, op zaterdag van 10-18u en op zondag van 12-18u. De deelnemende winkels kan u raadplegen op https://greenpan.be/pages/dagelijkse-kost.

Er is maximaal 1 korting geldig per aankoop op het ogenblik van het inruilen van uw oude pan. Deze korting is enkel geldig op de beschikbare collectie van het merk DAGELIJKSE KOST en niet cumuleerbaar met andere kortingen of acties.

Algemene informatie

Bij technische of logistieke problemen tijdens de inzamelactie zal The Cookware Company proberen het probleem zo snel mogelijk op te lossen naar beste vermogen. The Cookware Company is op geen enkele manier verplicht om de duur van de Actie te verlengen.

In geval een bepaling nietig wordt verklaard, worden deze voorwaarden geïnterpreteerd alsof een dergelijke ongeldige of niet-afdwingbare bepaling nooit was opgenomen.

Deze Voorwaarden en elk geschil of vordering die voortvloeit uit of verband houdt met deze Voorwaarden, diens onderwerp of totstandkoming, worden beheerst door en geïnterpreteerd volgens de Belgische wet. Elke partij stemt onherroepelijk ermee in dat de rechtbanken van Gent (België) exclusieve jurisdictie hebben om elk geschil of vordering die voortvloeit uit of verband houdt met deze overeenkomst, diens onderwerp of totstandkoming te beslechten.

Contactgegevens

Als u vragen en/of klachten heeft, neem dan contact met ons op via hallo@cookware-co.com. Wij zullen uw verzoek zo snel mogelijk afhandelen.