Ingrediënten
- een klontje boter
- 1 groot brioche- of melkbrood, niet gesneden en mag een dag (of zelfs 2) oud zijn
- 8 grote eieren
- 240 ml volle melk
- 240 ml room
- 65 g kristalsuiker
- 1 kl vanille-extract
- ¼ kl gemalen kaneel
- een snuifje zout
- een snuifje nootmuskaat
Om te serveren
- vers fruit
- poedersuiker
- esdoornsiroop
Voorbereiding
Stap 1
Leg een klontje boter in de slowcooker. Selecteer de Slow Cook LO stand en stel de timer in op 2.5 uur. Laat de boter smelten en wrijf ze dan over het oppervlak van je slowcooker.
Stap 2
Snij het brood in dikke sneden en snij elke snede in 4 stukken. Verdeel het brood over de slowcooker.
Stap 3
Meng de eieren, melk, room, kristalsuiker, het vanille-extract, zout, de kaneel en nootmuskaat in een mengkom. Giet over het brood en zet het deksel op de slowcooker.
Stap 4
Serveer warm of lauw met poedersuiker, esdoornsiroop en vers fruit.
Toon meer