INGREDIËNTEN:
- Diverse groenten (bijvoorbeeld tomaat, paprika, sla), in stukjes gesneden
- Mango, in stukjes gesneden
- Maïs (bij voorkeur uit blik of vers)
- 1 avocado
- Guacamole Dip Mix
- Zure room (naar smaak)
- Vegetarisch gehakt
- Olie om te bakken
- Kruidenmix voor taco’s (kant-en-klaar of zelfgemaakt)
- Zout naar smaak
- Taco’s (tortilla’s of taco schelpen)
- Verse koriander (ter garnering)
Stap 1
Snijd de groenten en de mango in stukjes en verdeel met de maïs over bakjes.
Stap 2
Plet de avocado en voeg de Guacamole Dip Mix toe met naar smaak wat zure room.
Stap 3
Bak het vegetarische gehakt rondom met olie in een goed verwarmde pan. Voeg de kruidenmix en naar wens zout toe. Zet het vuur lager, voeg water toe en laat het gehakt ca. 5 minuten pruttelen.
Stap 4
Verhit de tortilla's of schelpen volgens de instructies op de verpakking. Vul de taco met het gehakt, veel groenten en bedek het met kruiden. Garneer met verse koriander en zure room.
Tip
Zet een bakje met gesneden jalapeños op tafel voor wie van extra pit houdt!