Ingrediënten
Voor de taco
- 1 zakje Santa Maria Taco Seasoning Mix
- 400 g entrecôte
- 2 stuks avocado
- 1 zakje Santa Maria Dip Mix Guacamole
- 500 g verse ananas
- 250 g kerstomaten
- 1 stuk zilveruitje
- 1 stuk verse groene jalapeño
- 1 stuk koriander (bosje)
- 1 pot Santa Maria Taco Sauce Medium
- 0.5 stuk romeinse sla
- 1 zakje geraspte kaas
- 1 verpakking Santa Maria Tortilla Original Small (8-pack)
Voorbereiding
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Snij de ananas in grote blokken, snij de cherrytomaatjes door de midden, hak de uitjes en koriander fijn. Snij de jalapeño's in dunne plakjes. Doe alles samen in een kom. Pers het sap uit een limoen en voeg zout toe. Mix en zet apart.
Stap 5
Verkruimel de kaas en doe deze in een kom.
Stap 6
Doe de entrecôte in een kom en voeg de taco kruidenmix toe, meng het door elkaar zodat al het vlees bedekt is met de kruiden.
Stap 7
Grill het vlees aan beide kanten ongeveer 2 minuten op hoog vuur en
laat het vlees 5 minuten rusten. Snij het dan in dunne plakjes.
Stap 8
Verwarm de tortilla's volgens de beschrijving op de verpakking en vul
met de romeinse sla, ananas, guacamole en entrecôte. Bedek met
tacosaus en de kaas. Klaar!