Stap 1
Zet de omnicooker op Sear/Sauté en stoof de gember en het citroengras met schil aan in wat zonnebloemolie.
Stap 2
Voeg na een 10-tal minuten de uien, knoflook en rode pepertjes toe en stoof deze verder mee gaar.
Stap 3
Zet de omnicooker op Soup, Stel de timer in op 1 uur en de temperatuur op 75°C. Bevochtig met de visbouillon en voeg korianderpoeder, komijnpoeder en vissaus toe.
Stap 4
Voeg na een 1 uur de limoenblaadjes toe, zet het deksel erop en laat alles een paar uur trekken. Zet de omnicooker in die tijd uit.
Stap 5
Voeg de kokosmelk en het limoensap toe en laat opwarmen met de Soup functie. Zet de omnicooker terug op 75°C en laat 30 minuten opwarmen.
Stap 6
Voeg de garnituren toe, leg de kabeljauw erbij en laat de vis 15 minuten mee garen in de soep.
Dien op in soepkommetjes en werk af met garnituren naar keuze.