Doorgaan naar artikel
Stoofpotje van zoete aardappel en kikkererwten

Stoofpotje van zoete aardappel en kikkererwten

 

Ingrediënten

  • 1 ui (gesnipperd)
  • 2 teentjes knoflook (fijngehakt)
  • 1 grote zoete aardappel (geschild en in blokjes gesneden)
  • 1 blik tomatenblokjes (± 400 g)
  • 1 groentebouillonblokje
  • 1 blik kikkererwten (uitgelekt en gespoeld, ± 240 g uitlekgewicht)
  • Peper en zout (naar smaak)
  • 1 el olijfolie (voor het stoven)

Stap 1

Stoof de ui en de look glazig en kruid af.

 

Stap 2

Voeg er de zoete aardappel, tomatenblokjes en bouillonblokje aan toe en laat even sudderen.

 

Stap 3

Laat op het einde de kikkererwten meegaren.

 

Stap 4

En voilà, dat was het! Werk af met tuinkruiden, feta en dadelstukjes.

Vorige post Volgende bericht