Doorgaan naar artikel
Stoofpotje van kabeljauw

Stoofpotje van kabeljauw

 

Ingrediënten

  • 500 g aardappelen
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 prei
  • 1 venkelknol
  • Alpro® Bakken en Braden (plantaardige margarine of boter)
  • 750 ml visfumet (of visbouillon)
  • 300 g kabeljauwfilet
  • 200 ml Alpro® Cooking (plantaardige room)
  • Peper en zout, naar smaak
  • Verse kruiden naar keuze (zoals peterselie, bieslook of dille), fijngesneden

Stap 1

Schil de aardappelen en snij deze in kleine blokjes. Snijd de ui fijn en pers de knoflook. Was en snij de prei in ringen. Snij ten laatste ook de venkel in blokjes.

 

Stap 2

Neem de Alpro® Bakken en Braden erbij en smelt deze in een stoofpot. Stoof de ui, de venkel, de knoflook en de prei aan. Voeg de visfumet en aardappelblokjes toe en breng aan de kook. Laat 20 minuten pruttelen totdat alles volledig gaar is.

 

Stap 3

Voeg de kabeljauw en de Alpro® Cooking toe en roer om. Kruid met peper en zout. Laat 5 minuten pruttelen, roer er rijkelijk de fijngesneden verse kruiden door en serveer.

Vorige post Volgende bericht