Ingrediënten
- 2 zalmfilets
- 2 el Alpro® bakken en braden
- 300 ml Alpro® cooking
- 1 rode ui
- 200 g jonge spinazie of groene tuinkruiden
- 8 zongedroogde of gemarineerde tomaatjes
- 2 knoflookteentjes
- limoenzeste
- sap van 1⁄2 limoen
Voorbereiding
Stap 1
Bak de zalmfilets langs beide zijden mooi aan met Alpro® bakken en braden. Haal ze uit de pan en leg ze even opzij.
Stap 2
Maak de pan schoon. Halveer de ui, snijd in plakjes en stoof ze zachtjes aan in flink wat Alpro® bakken en braden. Snij de knoflook fijn en voeg toe. Roer regelmatig om zodat de ui niet bruin wordt, want dat geeft een bruine kleur aan de saus.
Stap 3
Snij de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes. Voeg de tomaatjes, de Alpro® cooking en de limoenzeste toe aan de ui en kruid met peper en zout. Snij de spinazie in fijne reepjes (of tuinkruiden) en voeg toe. Voeg het limoensap toe.