Ingrediënten
- 1 el Alpro® bakken en braden
- 300g risottorijst
- 1 prei, gesneden
- 2 el citroentijm
- 1,25 l bouillon
- 100 g babyspinazie
- 120g boerenkool of warmoes, fijngesneden
- 2 tl zeste van limoen
- 1 el limoensap
- 2 el fijngesneden oregano
- Geraspte parmezaankaas
- In optie : gebakken stukjes tofu of kip
Voorbereiding
Stap 1
Smelt de Alpro® bakken en braden in een pan en bak de prei aan.
Stap 2
Voeg er de rijst en de bouillon aan toe en doe er citroentijm bij en kruid af. Sluit de pan en laat geheel stoven, roer regelmatig om.
Stap 3
Verwijder het deksel en roer er de jonge bladspinazie, boerenkool, limoenzeste, limoensap door. Kruid af naar wens.
Stap 4
Blijf roeren tot alles zacht is.
Stap 5
Serveer met Parmezaanse kaas, gebakken tofublokjes of kip. Smakelijk!
Toon meer