Ingrediënten
- 2 pakjes vegan gehakt van Garden Gourmet
- 1 witte ui (fijngesnipperd)
- 1 koffielepel Provençaalse kruiden
- 2 teentjes knoflook (geperst)
- 300 gram wortel (in blokjes)
- 125 gram champignons (in kwartjes)
- 800 ml tomatenblokjes
- 900 ml water
- 10 droge lasagnevellen
- enkele takjes verse basilicum
- parmezaanse kaas
Voorbereiding
Stap 1
Stoof de ui tot ze glazig is. Voeg daarna de Provençaalse kruiden toe en bak kort mee.
Stap 2
Voeg het gehakt en de knoflook toe. Bak het mooi rul en bruin.
Stap 3
Doe de blokjes wortel en champignons erbij. Bak mee gedurende enkele minuten.
Stap 4
Giet de tomatenblokjes en het water erbij. Leg de lasagnevellen voorzichtig in de pot en laat het geheel ongeveer 30 minuten zachtjes koken.
Stap 5
Zijn de lasagnevellen gaar? Dan is jouw one pot lasagne klaar! Werk af met enkele blaadjes basilicum en Parmezaanse kaas. Smakelijk!
Toon meer