Doorgaan naar artikel
One-pot lasagne van Garden Gourmet

One-pot lasagne van Garden Gourmet

 

Ingrediënten

  • 1 ui (gesnipperd)
  • 1 tl Provençaalse kruiden
  • 300-400 g rundergehakt
  • 2 teentjes knoflook (fijngehakt)
  • 2 wortels (in blokjes)
  • 200 g champignons (in plakjes)
  • 400 g tomatenblokjes (uit blik)
  • 250 ml water
  • 6-8 lasagnevellen (afhankelijk van de potgrootte)
  • Enkele blaadjes verse basilicum (voor garnering)
  • Parmezaanse kaas (geraspt, naar smaak)
  • Peper en zout (naar smaak)

Stap 1

Stoof de ui tot ze glazig is. Voeg daarna de Provençaalse kruiden toe en bak kort mee.

Stap 2

Voeg het gehakt en de knoflook toe. Bak het mooi rul en bruin.

Stap 3

Doe de blokjes wortel en champignons erbij. Bak mee gedurende enkele minuten.

Stap 4

Giet de tomatenblokjes en het water erbij. Leg de lasagnevellen voorzichtig in de pot en laat het geheel ongeveer 30 minuten zachtjes koken.

Stap 5

Zijn de lasagnevellen gaar? Dan is jouw one pot lasagne klaar! Werk af met enkele blaadjes basilicum en Parmezaanse kaas. Smakelijk!

Vorige post Volgende bericht