Ingrediënten
- 1 ui (gesnipperd)
- 1 tl Provençaalse kruiden
- 300-400 g rundergehakt
- 2 teentjes knoflook (fijngehakt)
- 2 wortels (in blokjes)
- 200 g champignons (in plakjes)
- 400 g tomatenblokjes (uit blik)
- 250 ml water
- 6-8 lasagnevellen (afhankelijk van de potgrootte)
- Enkele blaadjes verse basilicum (voor garnering)
- Parmezaanse kaas (geraspt, naar smaak)
- Peper en zout (naar smaak)
Stap 1
Stoof de ui tot ze glazig is. Voeg daarna de Provençaalse kruiden toe en bak kort mee.
Stap 2
Voeg het gehakt en de knoflook toe. Bak het mooi rul en bruin.
Stap 3
Doe de blokjes wortel en champignons erbij. Bak mee gedurende enkele minuten.
Stap 4
Giet de tomatenblokjes en het water erbij. Leg de lasagnevellen voorzichtig in de pot en laat het geheel ongeveer 30 minuten zachtjes koken.
Stap 5
Zijn de lasagnevellen gaar? Dan is jouw one pot lasagne klaar! Werk af met enkele blaadjes basilicum en Parmezaanse kaas. Smakelijk!