Doorgaan naar artikel
Gegrilde zalmburgers met tartaarsaus

Gegrilde zalmburgers met tartaarsaus

 

Zalmburgers

Stap 1

Gebruik een keukenrobot om de zalm fijn te hakken tot je een smeuïge pasta krijgt.

Stap 2

Voeg de overige ingrediënten toe, kruid af naar smaak en kneed de pasta tot burgers. Strijk de burgers in met een beetje olie en bak ze op een middelhoog vuur tot ze een krokant korstje krijgen.

Stap 3

Serveer met een frisse salade, een beetje tartaar en een citroenpartje. Smakelijk!

Ingrediënten

  • Verse zalmfilet (zonder vel en graat)
  • Fijngehakte ui of sjalot
  • Kappertjes, fijngesneden
  • Verse kruiden (zoals dille, peterselie), fijngehakt
  • Zout en peper
  • Olie om in te bakken
  • Optioneel: een beetje mosterd of citroensap voor extra smaak

 

Tartaarsaus

Stap 1

Mix alle ingrediënten in een kom. Laat afkoelen alvorens te serveren. Voeg de saus toe aan de zalmburgers en werk af met groene kruiden. Smakelijk!

 

Vorige post Volgende bericht