Ingrediënten
Voor de kruidenboter:
- Roomboter
- 2 à 3 teentjes knoflook (geperst)
- Verse peterselie (fijngehakt)
- Verse bieslook (fijngehakt)
Voor de vis:
- 2 hele zeebaarzen (schoongemaakt, met rug geopend om te vullen)
- 1 citroen (in schijfjes gesneden)
- Enkele takjes verse rozemarijn
- Olijfolie
- Peper en zout
Stap 1
Pers de knoflook, snij de peterselie en bieslook fijn. Meng de roomboter met de knoflook en tuinkruiden.
Stap 2
Neem de zeebaarzen en vul ze met de kruidenboter. Voeg enkele schijfjes citroen en een paar takjes rozemarijn toe.
Stap 3
Besprenkel de zeebaarzen met olijfolie, kruid af met een snufje peper en zout.
Stap 4
Bak de zeebaarzen gedurende 10 minuten per kant goudbruin in je vispan. Serveer met een frisse salade of tomatensalsa met olijven. Smakelijk!