Doorgaan naar artikel
Champagne Punch

Champagne Punch

 

INGREDIËNTEN:

  • IJsblokjes (voldoende om een grote braadpan tot de helft te vullen)
  • 2–3 kopjes (bevroren) perziken, in schijfjes
  • 1–2 kopjes (bevroren) bessen (bijv. blauwe bessen, frambozen, bramen)
  • 500 ml perensap
  • 1 fles (750 ml) champagne (of een andere mousserende wijn zoals cava of prosecco)

Stap 1

Vul een grote braadpan tot de helft met ijs, (bevroren) perziken en bessen. 

Stap 2

Giet het perensap erbij en vul aan met de champagne. Roer om. 

Stap 3

Serveer in met ijs gevulde glazen. Gelukkig Nieuwjaar!

Tip

Voeg een feestelijk suikerrandje toe aan je glazen: maak de rand nat en dip het glas in kristalsuiker.

Vorige post Volgende bericht