Ingrediënten
- 3 el boter
- 1 kipfilet
- 1/3 van een ui
- 1 teentje knoflook
- een stukje chilipeper (2 cm)
- 1/2 kl paprikapoeder
- 200 ml kippenbouillon
- overschotje rijst
- 1 ei
- 1 blikje mais, afgegoten
- fijngehakte peterselie
- geraspte parmezaan
Voorbereiding
Stap 1:
Laat de boter smelten in de pan op een middelhoog vuur. Snijd de kipfilet in stukjes en bak mooi gaar. Haal uit de pan.
Stap 2:
Snijd de ui in stukjes en hak de knoflook en de chilipeper fijn.
Stap 3:
Bak de ui zo'n 8 minuten op een laag tot middelhoog vuur, tot de stukjes zacht zijn.
Stap 4:
Voeg de knoflook, de chilipeper en het paprikapoeder toe. Bak tot de aroma's vrij komen.
Stap 5:
Voeg je restje rijst en de bouillon toe. Breng aan de kook.
Stap 6:
Voeg de mais, de parmezaan, de peterselie en het ei toe en laat sudderen. Voeg de kip toe en roer tot alles goed warm is.
Stap 7:
Kruid met peper en zout. En dien op.