Doorgaan naar artikel
Smakelijke gehaktballetjes

Smakelijke gehaktballetjes

INGREDIËNTEN:

  • 500 g gehaktballetjes (vooraf gerold of kant-en-klaar)
  • 1 grote ui, in ringen gesneden
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 1 eetlepel worcestershiresaus
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 1 eetlepel gedroogde uitjes (of extra fijngehakte ui)
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 250 ml runderbouillon
  • 1 eetlepel juspoeder (of instant jusmix)
  • Zout en peper, naar smaak
  • Olie of boter, om in te bakken

Stap 1

Bak de gehaktballetjes gedurende enkele minuten in een pan tot ze goudbruin zijn. Voeg ze vervolgens toe aan de slowcooker.


Stap 2

Bak de uienringen in dezelfde pan als de gehaktballetjes en voeg ze daarna toe aan de slowcooker.


Stap 3

Voeg de tomatenpuree, worcestershiresaus, mosterd, oregano, gedroogde uitjes, knoflook, runderbouillon en juspoeder toe aan de slowcooker. Kruid met peper en zout.


Stap 4

Laat alles zachtjes sudderen gedurende 4u (programma ‘high’) of 8u (programma ‘low’).


Tip:

Garneer de gehaktballetjes met tijm en serveer met romige aardappelpuree en verse groenten. Smakelijk!

Vorige post Volgende bericht