Smakelijke gehaktballetjes

Jong en oud, groot en klein: iedereen lust graag gehaktballetjes! Maak ze klaar in onze slowcooker voor extra veel smaak. Een simpel gerecht, maar oh zo lekker
4-8u
1 personen

Ingrediënten

  • 500 g gehaktballetjes (zelfgerold of kant-en-klaar)
  • 2 uien, in ringen gesneden
  • 2-3 el tomatenpuree
  • 2 el worcestershiresaus
  • 1 el Dijonmosterd
  • 1 tl oregano
  • 1 tl gedroogde uitjes
  • 3 geplette teentjes knoflook
  • Peper en zout
  • 400 ml runderbouillon
  • 2 el juspoeder + 50 ml water

Voorbereiding

Stap 1

Bak de gehaktballetjes gedurende enkele minuten in een pan tot ze goudbruin zijn. Voeg ze vervolgens toe aan de slowcooker.


Stap 2

Bak de uienringen in dezelfde pan als de gehaktballetjes en voeg ze daarna toe aan de slowcooker.


Stap 3

Voeg de tomatenpuree, worcestershiresaus, mosterd, oregano, gedroogde uitjes, knoflook, runderbouillon en juspoeder toe aan de slowcooker. Kruid met peper en zout.


Stap 4

Laat alles zachtjes sudderen gedurende 4u (programma ‘high’) of 8u (programma ‘low’).


Tip:

Garneer de gehaktballetjes met tijm en serveer met romige aardappelpuree en verse groenten. Smakelijk!

Toon meer