Ingrediënten
- 500 g gehaktballetjes (zelfgerold of kant-en-klaar)
- 2 uien, in ringen gesneden
- 2-3 el tomatenpuree
- 2 el worcestershiresaus
- 1 el Dijonmosterd
- 1 tl oregano
- 1 tl gedroogde uitjes
- 3 geplette teentjes knoflook
- Peper en zout
- 400 ml runderbouillon
- 2 el juspoeder + 50 ml water
Voorbereiding
Stap 1
Bak de gehaktballetjes gedurende enkele minuten in een pan tot ze goudbruin zijn. Voeg ze vervolgens toe aan de slowcooker.
Stap 2
Bak de uienringen in dezelfde pan als de gehaktballetjes en voeg ze daarna toe aan de slowcooker.
Stap 3
Voeg de tomatenpuree, worcestershiresaus, mosterd, oregano, gedroogde uitjes, knoflook, runderbouillon en juspoeder toe aan de slowcooker. Kruid met peper en zout.
Stap 4
Laat alles zachtjes sudderen gedurende 4u (programma ‘high’) of 8u (programma ‘low’).
Tip:
Garneer de gehaktballetjes met tijm en serveer met romige aardappelpuree en verse groenten. Smakelijk!