Doorgaan naar artikel
Frittata met Asperges

Frittata met Asperges

INGREDIËNTEN:

  • Eieren
  • Crème fraîche
  • Zout
  • Peper
  • Olie (om in te bakken)
  • Aardappel
  • Asperges
  • Ricotta
  • Pesto
  • Basilicum

Stap 1 

Verwarm een grote pan met antiaanbaklaag voor. 

Stap 2 

Klop de eieren, crème fraîche, zout en peper in een middelgrote kom. Verhit de olie in de pan op middelhoog vuur. Voeg aardappel en asperges toe en bak, onder regelmatig roeren, tot ze zacht zijn, 5 tot 6 minuten. 

Stap 3 

Giet het eimengsel over de groenten en bak, terwijl je de randen optilt zodat het ongekookte ei eronder kan stromen, tot het bijna gestold is, ongeveer 2 minuten. Werk af met ricotta en pesto en laat 3 minuten staan. 

Stap 4 

Ga met een spatel langs de rand van de frittata, dan eronder, tot je de frittata op een snijplank of serveerbord kunt schuiven of tillen. Werk af met basilicum en serveer! 

Vorige post Volgende bericht