Doorgaan naar artikel
Biefstuk met wokgroenten

Biefstuk met wokgroenten

 

Ingrediënten

  • 400 g biefstuk (bijvoorbeeld entrecote of ribeye)
  • 1 rode ui
  • 1 rode paprika
  • 150 g peultjes
  • 200 g broccoli (in kleine roosjes)
  • 2 eetlepels sojasaus
  • Verse koriander (naar smaak)
  • 2 eetlepels olie (om te bakken)
  • Zout en peper (naar smaak)

Step 1

Verhit de olie in een wok of bakpan. Doe het vlees erbij en bak tot het naar smaak gaar is (ongeveer 3 tot 4 minuten voor medium).

Step 2

Haal het vlees van het vuur, dek af met folie en laat het zo even rusten terwijl je de groenten klaarmaakt.

Step 3

Doe de rode ui, paprika, peultjes en broccoli in de wok of bakpan en roerbak gedurende 3 à 4 minuten. Breng de groenten op smaak met sojasaus, zout en peper. Voeg de koriander toe en verdeel het geheel vervolgens over vier borden. 

Step 4

Snij het vlees in plakken en leg bovenop de groente. Serveer. Wie kan de smaak van goed gebakken biefstuk weerstaan? Serveer met kleurrijke groenten.

Vorige post Volgende bericht