Je hoeft nergens heen om de perfecte aardbeienmilkshake te krijgen – dit is hét recept om hem thuis te maken! De zoete aardbeien in combinatie met de romige vanillebasis is pure perfectie.
PORTIES: 3 TOT 4
BEREIDINGSTIJD: 5 MINUTEN
TOTALE TIJD: 45 MINUTEN
INGREDIËNTEN
• 450 g verse aardbeien, ontkroond en in vieren gesneden
• 3 - 4 eetlepels kristalsuiker
• 1 ½ theelepel vanille-extract
• 600 ml volle melk
• 240 ml slagroom
RECEPT
1: Doe de aardbeien, suiker en vanille in een kom en roer alles goed door elkaar. Laat het mengsel 20 minuten tot 1 uur op kamertemperatuur staan. Doe het mengsel in een blender en mix het op hoge snelheid tot een gladde massa. Zeef het mengsel door een fijne zeef.
2: Roer de melk en room erdoor. Proef en voeg als je dat nodig vindt meer zoetstof toe.
3: Giet het mengsel in de GreenPan Frost-mengkom en dek ze af met het deksel.
4: Selecteer de Milkshake-modus, L4. Roer tot je Frost overschakelt naar Cool en piept.


