Ingrediënten
- 400 g biefstuk (bijvoorbeeld entrecote of ribeye)
- 1 rode ui
- 1 rode paprika
- 150 g peultjes
- 200 g broccoli (in kleine roosjes)
- 2 eetlepels sojasaus
- Verse koriander (naar smaak)
- 2 eetlepels olie (om te bakken)
- Zout en peper (naar smaak)
Step 1
Verhit de olie in een wok of bakpan. Doe het vlees erbij en bak tot het naar smaak gaar is (ongeveer 3 tot 4 minuten voor medium).
Step 2
Haal het vlees van het vuur, dek af met folie en laat het zo even rusten terwijl je de groenten klaarmaakt.
Step 3
Doe de rode ui, paprika, peultjes en broccoli in de wok of bakpan en roerbak gedurende 3 à 4 minuten. Breng de groenten op smaak met sojasaus, zout en peper. Voeg de koriander toe en verdeel het geheel vervolgens over vier borden.
Step 4
Snij het vlees in plakken en leg bovenop de groente. Serveer. Wie kan de smaak van goed gebakken biefstuk weerstaan? Serveer met kleurrijke groenten.