Geniet van het pompoenseizoen (dat, laten we eerlijk zijn, het hele jaar doorgaat als we dat willen!) met deze rijke en romige milkshake. Maak het nog lekkerder met wat zelfgemaakte gezouten karamelsaus als je zin hebt in iets extra's.
PORTIES: 4
BEREIDINGSTIJD: 5 MINUTEN
TOTALE TIJD: 45 MINUTEN
INGREDIËNTEN
• 640 ml volle melk
• 240 ml slagroom
• 110 g honing of agave
• 3 eetlepels stroop
• 60 g pompoenpuree
• 1 theelepel gemalen kaneel
• ¼ theelepel gemalen nootmuskaat
• ¼ theelepel gemalen kruidnagel
• 1 eetlepel vanille-extract
• ¼ theelepel zout
RECEPT
1: Klop alle ingrediënten in een middelgrote mengkom tot een glad en homogeen mengsel.
2: Giet het mengsel in de GreenPan Frost-mengkom en dek ze af met het deksel.
3: Selecteer de Milkshake-modus, L4. Roer tot je Frost overschakelt naar Cool en piept, of tot je gewenste textuur is bereikt.
4: Serveer in gekoelde glazen.
SNELLE TIPS
Restjes kunnen in een luchtdichte bak in de vriezer worden bewaard.


