Contactgrills

Met een contactgrill bereid je vlees, vis en groente, maar ook burgers, panini's of croques. Onze contactgrills zijn voorzien van een hoogwaardige PFAS-vrije keramische antikleeflaag. Zo gebruik je minder vetstof én er komen geen schadelijke PFAS vrij tijdens het bakken. Gebruik je contactgrill dichtgeklapt of sla hem volledig open zodat je een tafelgrill krijgt. Zo bak of grill je met meerdere mensen tegelijk! Ontbijt, lunch of diner? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Fan van de Bistro Contactgrill

Maak koken een stukje leuker met de contactgrill! Een snelle panini, gegrilde groenten, zelfgemaakte hamburgers … Met de contactgrill maak je jouw healthy fastfood gewoon zelf! Een etentje met vrienden? Dan klap je deze multitasker open tot gourmet of  teppanyaki.

Sacha is alvast overtuigd van de veelzijdigheid: “Het mooie aan het toestel is dat je de platen kan omwisselen... het geeft vooral heel veel gemak, en het maakt koken een stukje leuker."

Wat maakt onze contactgrills bijzonder?

Grootse grillplannen?

Verrassende recepten

Weet je niet waar te beginnen met je nieuwe contactgrill? Laat je inspireren door onze receptideeën.
Van perfect gegrild vlees tot verrassende croques en pannenkoeken op de plaat: de contactgrill doet het allemaal. Laat je inspireren door deze snelle gerechten!

Ontdek onze grillrecepten